Registracija!


Poštovani izmnajmljivači smještaja!

Sa obzirom na trenutačnu situaciju i popuštanje mjera kako u Hrvatskoj tako i u mnogobrojnim europskim zemljama mogli bi ipak očekivati barem nešto od ove turističke sezone. Hrvatska će ove godine biti jedna od rijetkih Corona free zona te se ne trabamo iznenaditi ako turisti nagrnu na naše more. Stoga je jako bitno napraviti prezentaciju Vaših smještaja što prije kako bi i vi ulovili barem nešto od ove sezone.

Posebno valja naglasiti kako vjerovatno nikada kao sada web katalozi nisu bili potrebniji i imali više smisla, te kako je pravi trenutak da svoje poslovanje usmjerite ka tom kanalu.
Online prezentacija je bitna i potrebna tokom cijele godine, kako u vansezonskom periodu tako i u ovom kriznom. Ova novonastala kriza će proći i ako vaši oglasi nisu aktivni ili ako zanemarite ovakve kanale prezentacije, Vaši oglasi će na tražilicama potonuti te neće biti vidljivi publici što će vam znatno umanjiti rezervacije. Zato je sad pravo vrijeme da uložite vrijeme u to kako vam ne bi bilo prekasno!

Shodno novonastaloj situaciji mi smo odlučili da svim našim novim članovima pružimo besplatno oglašavanje umjesto prijašnjih 3, sad vam dajemo 6 besplatnih mjeseci bez obveze produljenja, tj. kupovine punog paketa naših usluga nakon isteka tog perioda.

Upute za korištenje administracije (postavljanje oglasa) možete preuzeti  OVDJE . Ukoliko imate neke poteškoće pri postavljanju oglasa, mi ćemo postaviti Vaš  prvi  oglas umjesto Vas (samo za pretplatnike). Potrebno je samo da nam nakon registracije pošaljite Vaš korisnički email zajedno sa pojedinostima o oglasu (link - tekst - slike). S registriranjem na našim stranicama niste vezeni, te sami odlučujete hoćete li nastaviti suradnju s nama nakon isteka vašeg paketa.

Paese/Regione/Città

I campi segnati con * sono obbligatori
U naše usluge ulazi (probni paket za nove oglašivače):
- Promocija na 5 online kataloga (domena) te na 5 jezika,
- održavanje servera kao i vaših oglasa,
- Link na vlastitu web adresu te vidljiv telefonski broj,
- Kalendar rezervacija i cjenik za svaku smještajnu jedinicu,
- Spam filter za upite,
- 1 oglas po računu,
- Do 10 slika po oglasu,
- Direktni kontakt sa gostom, bez provizije,
- Kontrolno sučelje za administraciju i kompletno vođenje vašeg poslovanja te statistike.
- Novi i moderni dizajn svake druge godine kao i nadogradnja funkcionalnosti po Vašim potrebama.

Želite li postati naš pretplatnik (Standardnog paketa 50 EUR, Agencijskog paketa 170 EUR za godinu):
- Izrada ciljane kampanje na google adwordsu (budžet od 30€)
- Visok broj posjeta, upita i rezervacija smještaja (garantiramo minimalno 20 upita, u protivnom produžavamo vam račun o našem trošku),
- 24 satna podrška,
- Prezentacija Vaših oglasa na društvenim mrežama (facebook, google+)
- Do 10 oglasa po računu,
- Do 100 oglasa po računu (agencijski paket)

Uz doplatu možete dobiti:
- SMS obavijesti o upitima
- Istaknuti oglas
- Obojani oglas

Od nedavno našim klijentima nudimo i rad sa alotmanom na upit o čemu možete više pročitati OVDJE